| 1. |
5,30 Fiber Tekne
|
|
|
5,30m boyunda amatör balıkçılığa uygun içten ve dıştan motor takılmaya müsait cok uygun bir modeldir.Teknenin 2 versiyonu mevcuttur kamaralı ve kamarız olmak üzere ilgilenenleri yerimize bekleriz...resimde görünen model kamaralı versiyondur.
|
| 2. |
AHŞAP 7 m. Tekne
|
|
|
AHŞAP 7 metre ayvansaray yapımı gezi teknesi. Çok temiz kıçtan takma mercury motoru ile birlikte. Kürekleri, kışlık brandası, ipleri dahil 3,250 YTL
|
| 3. |
ayna kıç tekne
|
|
|
7.20 m.boyunda ( %20 UZATMA PAYI İLE 8.60 )16 beygir rugerini makinası, şarj, marş uygar şansımanlu ,miçolu balıkçı belgeli , tonotilolu,3 adet can yeleği bir adet can simidi , 2 kg yangın söndürme tüpü hepsi sertifikalı ) hidrolik makaralı balıkçı teknemi ihtiyaçtan satıyorum.
|
| 4. |
ASMALI KONAK SATILIYOR.
|
|
|
7.5 mt uzunluk,28 lik lombardin motor(avrupa),plakalı,derinlik ölçer var,makarası var,5 yaşında,14.500.00ytl (14.5 milyar) pazarlık payı vardır
|
| 5. |
satılık ruhsatlı balıkcı teknesi
|
|
|
7.50 uzunluk,2.20 genişlik, 4 silindir 55kw fort motor orjinal marinize yapilmis şanzımanlı,bütün belgeleri ve denize elverişlilik için gerekli bütün malzemeleri tamam, 2001 de suya inmiş,balıkçı plakalı ve ötv siz mazot alma hakkına sahip teknemi satıyorum. 11 ooo ytl.
|
|