Anasayfa | Hesabım | Detaylı Arama | Üye Olun! | Üye Listesi | Kategori Öner
  tekne,satılık tekne

+ Açılış Sayfası Yap!
| + Favorilere Ekle! | + Reklam Ver!
YENİ İLANLAR İLAN EKLEYİN EDİTÖR'ÜN SEÇİMİ GÜNCELLENEN İLANLAR OY VERİN TOP HIT TEKNEKEYFI.COM YARDIM

 







 
YELKENLİ NORDİC 13000ytl -
İlan numarası 787 İlan tarihi 07.02.2007
İlan kategorisi Yelkenli Tekne    
Slideshow - Sırayla Gösterim
1 2 3
YELKENLİ NORDİC 13000ytl -

7METRE BOYUNDA TİK GÜVERTELİ KAMARALI.KAMARADA 2 KİŞİLİK YATAK+MUTFAK.İSTENİRSE KİMYASAL TUVALET KULLANILABİLİR.90 CM SU ÇEKEN PİK DÖKÜM SALMALI OLDUKÇA DENGELİ BİR TEKNEDİR.MOTOR 2004 MODEL 4 ZAMANLI 6 HP ÖZEL TORK PERVANELİDİR.(BU TEKNEYE 6 KNOT HIZ YAPTIRIYOR.BENZİNİ KOKLAR)DİREK 7,50 METRE ALİMİNYUM.KUŞADASI SETUR MARİNADA BAĞLI.30 AĞUSTOS 2007 YA KADAR MARİNA PARASI ÖDENDİ.
 
Anahtar Kelimeler



 

ilan iletişim bilgileri

İlan bilgilerini görebilmeniz için üye olmanız gerekli - Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız!

Zaten üye iseniz lütfen buraya tıklayarak siteye giriş yapınız


Ülke Türkiye
Şehir Antalya

ilan detayları

Fiyatı 13000 YTL
kullanıcı hizmetleri
Yorum yaz
Favorilerime ekle
Arkadaşına tavsiye et
Hatalı ilan bildir
 
Ziyaretçi ortalama oyu : 0.00 (5 üzerinden)
Oylama sayısı: 0 Adet oy
Ziyaretçi oylaması


 Yelkenli Tekne kategorisine ait diğer ilanlar
1. ARION 29 YELKENLİ TEKNE
  TAM BOY:9,00 MT GÖVDE BOYU:8,50 MT SU HATTI BOYU:7,30 MT EN:2,98 MT AGIRLIK:3000 KĞ KABİN İÇİ YÜKSEKLİK:1,85MT YATAK ADEDİ:4+2 TEMİZ SU TANKI:120LT YAKIT TANKI:65LT MOTOR:10HP VOLVO PENTA DİREK YÜKSEKLİĞİ:13.00MT DRAFT:1.50MT ANA YELKEN:19.00 M2 FURLING CENOVA:18.00M2 CE KATEGORİ:B
Kategori:   Yelkenli Tekne


2. nordik 29 yelkenli
  1983 yapımı 50hpfiat velvet şanzıman iki kamara salon renkli haritalı gps hummanbird balık bulucu 522 li araçtelefonu 1000w ırgat radyotape 4 kolon redresör komple mutfak 12 ve 220 iki ad.buzdolabı duş tuvalet 200lt mazot 200 lt temiz su 60 ly pissu tankı hidrolik dümen raymarin otopilot mikrodalga fırın televizyon.krom matafora 3 mt pasarelle krom yüzme platformu merdiven vs vs tekne fenerbahçe f12 iskelesinin en ucunda hergün görülebilir.34000 dolar yeri ile verilecektir
Kategori:   Yelkenli Tekne


3. BENETEAU OCEANIS 393 CLIPPER - NEMO
  MARKA: BENETEAU OCEANIS 393, MODEL:2004, BAYRAK: T.C. LİMAN: D-MARIN, BODRUM, BOYU: 11,98 MT. ENİ: 3,96 MT., DERİNLİK: 1,90 MT., AĞIRLIK: 7780 KG., KAMARA: 3, YATAK: 8, WC/DUŞ: 2 MOTOR BİLGİSİ Marka: YANMAR, Motor Gücü: 56 HP, Gövde: BEYAZ DİĞER BİLGİLER Yakıt Tankı: 138 LT., Su Tankı: 476 LT., Pis Su Tankı: 85 LT., Sıcak Su: VAR İÇ AKSESUARLAR BUZDOLABI, 2 OCAKLI FIRIN, DENİZ SUYU AYAK POMPASI, RADYO CD PLAYER, LAMİNE FARŞLAR, GÜVERTE AKSESUARLARI SPINNAKER EKİPMANI + GÖNDERİ, FURLING ANA YELKEN, FURLING GENOA, BİMİNİ NAVİGASYON ALETLERİ VHF SHIPMATE RS 8400, RAYMARINE ST60 TRIDATA (HIZ/DERİNLİK/LOG), RAYMARINE ST60 RÜZGAR HIZ YÖN GÖSTERGESİ, RAYMARINE ST6001 OTOPILOT, RAYMARINE RAYCHART 435 GPS CHARTPLOTTER. DİĞER AKSESUARLARI ZODİAC CANSALI, PLASTİMO BOT, 7 ADET HELLY-HANSEN CAN YELEĞİ, 4 ADET EMNİYET KEMERİ, WEMPE BAROMETRE TAKIMI, ADMİRAL+ BRİTANNY ÇAPA VE ZİNCİRİ, DIŞTAN TAKMA MOTOR ASKISI, 7 USTURMAÇA, 1 KAKIÇ, RADAR REFLEKTÖRÜ, TİK PASARELA, KOKPİT MİNDERLERİ, PROFÖSYONEL TAKIM ÇANTASI, BAĞLAMA VE KOLTUK HALATLARI.
fiyat: 115.000 Euro
Kategori:   Yelkenli Tekne


4. MOTORSAILER *
  1984 Model, 11,20 boy, 3,70 en, 1,70 derinlik, agirlik 12 ton, surat 8,5 dm. İngiliz tipi Motorsailer-Yelkenli. Van de Stadt ve Cafer Seyfioğlu tasarımı, Kartal Salih Gümüş tarafindan inşaa edilmis, 2 adet kupon tekneden bir tanesidir. Gövde Çam, Omurga ve tirizler Meşe, Güverte ve Kamara Tik ağacındandır. Direk, Bumba Alüminyum olup,Genoa furling ile beraber 2005 senesinde yeni olarak takılmıştır. MOTOR "SIFIR" (2006 MODEL !!) VETUS 80-Beygir ve şanzuman hidrolik 3/1 Velvet tir.Pervane ve egsozt sistemi orijinal Vetus tur. Elektrik tesisati tumu ile yenidir. Döşeme ve dekorasyonu sıfırlanmış, mutfak, buzdolabı, hidrofor vs. yenidir. Elektroniklerden hidrolik Oto-Pilot, Rüzgar göstergeleri, Derinlik Ölçeri ve 24 mil mesafeli su üstü RADARı vardır. Dümen hidroliktir. Amerikan "CRUISAIR" marka portatif 5000 Btu´luk kliması ve ayri olarak 22oV kaloriferi vardır. Tenteler ve Kılıflar Amerikan Sunbrella dır. Detaylı bilgi için arayınız. Tekne Fenerbahçe Marina da denizde görülebilir ve randevu ile test edilebilir. BU TEKNEYİ MUTLAKA İNCELEYİP MUKAYESE EDİNİZ VE GÖRMEDEN BAŞKA TEKNE ALMAYINIZ !!! DAHA BUYUK BIR TEKNE ALDIGIMDAN VE SU ANDA IHTIYAC FAZLASI OLDUGUNDAN, MALIYETININ ALTINA, 65.000 USD ye SATISA CIKARIYORUM.
Kategori:   Yelkenli Tekne


5. Satılık 6,50 m. fiber yelkenli *
  Boy:6,50 En: 2,00 Johnson 9,9 dıştan takma motor.2 kişilik kamara, Wc, Lavabo, can yelekleri, halatlar v.s. 6.500 usd. Yelkenli Büyükçekmece mimarsinan marinadadır.
Kategori:   Yelkenli Tekne




footer
Anasayfa      Yeni İlanlar      Top Hit      Hit Oylar      Editör'ün Seçimi      İlan Ekleyin      İlan Güncelleyin      Oy Verin      İlanınızı Yükseltin
teknekeyfi.com - tekne-borsasi.com partneridir. Copyright © 2006 teknekeyfi.com. All Rights Reserved. Powered by tekne boat sports
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS
Sekt?r t?rkiye sekt?rler DENIZCİLİK bodrum otel argo sözlük