|
Motorlu Tekne > Motor yat kategorisine ait diğer ilanlar |
| 1. |
12 metre çok temiz motor yat
|
|
|
yeni tekne aldıgım için çok sevdigim teknenimi satmak istiyorum.bütün bakımları yeni yapıldı masrafsız 135 Ford marin 1 master kabin mutfak, buzdolabı, wc,telsiz ,balık bulucu ,gprs geniş havuzluk ,joker boat ve 5 lik motor.buraya yazamadıgım daha bir çok özelliği var.65000 ytl.
|
| 2. |
motoryat
|
|
|
boy 9,80, en 3.00 m. 1989 yapımı. 105 beygir dizel motor. Mutfak, WC, duş, 400 lt yakıt, 350 lt su tankı. güverte komple tik, GPS, redresör, balık bulucu , 12&220 W mini buzdolabı, geniş krom buzluk, 220 W elektrik tesisatı, iki kamara. Biri çift kişilik, diğerinde altlı üstlü ranza. Yazlık-kışlık branda, ön güvertede yazlık tente, paserella,
motor yeni bakımlı, yeni marş motoru, hidrolik direksiyon, 1500 W kumanda panosundan kumandalı yepyeni elektrikli ırgat (İp ve zincir çeker), uzaktan kumandalı projektör, CD çalar, müzik sistemi, 8 adet can yeleği, iki adet can simidi, iki adet yangın söndürücü, yeni güneşlenme minderleri,
|
| 3. |
Ahşap Motoryat
|
|
|
Boy: 8.50 En 2.70 m. Motor : Perkins Prima Turbo 80 HP - 2x200AMP servis aküsü,60 AMP marş aküsü, redresör, VHF Telsiz, Müzik Tesisatı, Buzdolabı, Mutfak, Majeratörlü Tuvalet, Otomatik Sintine, Elektrikli Irgat, 100 L. Mazot, 100 L. Temiz Su Tankı, Kışlık Tente, 220V. Elektirik Tesisatı. Tekne tamamen sıfırlanıp 2005 haziranda suya inmiştir. Tüm evrakları eksiksiz, masrafsızdır. 30.000 YTL Daha büyük bir tekne ile takas olabilir.
|
| 4. |
acil satılık tekne
|
|
|
8.5 m. boy, 2.40 en, 1996 senesinde Kurucaşile de özel olarak yaptırıldı. (Kestane, maun, tik kullanılarak) 2007 de komple elden geçti ve sıfır motor takıldı. Bir kamarası, tuvaleti, çok geniş havuzluğu var. Balık bulucu-derinlik ölçer, lavabo, ocak, sintine pompası, ırgat, zincir(65 m.) depolar vs. gibi aksesuvarların tamamı 216 paslanmaz-marin ve kaliteli markalardan olmasına özen gösterildi. Gerçekten beş sene rutin bakımlar hariç hiç masraf çıkartmayacak gezi teknesi... Motor 45 beygir 4500 devirli 3 silindir, sessiz, ekonomik ve titreşimsiz çalışan tekneyle çok uyumlu diesel Daihatsu. El gps im ile ölçtüğüm verilere göre ortalama 7 mil seyir-9 mil sürate sahip, boğaz ve tüm Marmara da ailecek gezilip, konaklanabilecek, balık tutulacak tenezzüh teknesidir. Senelik vergisi 250 ytl civarındadır, sahil güvenlik kontrollerinde gerekli bütün kanuni belge ve teçhizata sahiptir. Ambarlı-Avcılar limanında görülebilir ya da 05322370051 nolu telefondan aranabilir. 39.000 YTL üzerinden pazarlık payı vardır.
|
| 5. |
Bakımlı MOTORYAT
|
|
|
12.50 boy 3.70 en 3 kat lamina 1 mastır kamara salon salon altında 2 kisilik yatak salondada 2 kisi yata bilir.Üstten kullanma yeri furuno marka su altı radar el gps telsiz tv m.seti vcd invertör jeneratör 3 m.joker bot 5 hp mercury motor.tekne ayda birkez Rodosa gidiyor kasko dahil hertürlü evrağı tamam.Suanda marmaris netsel marina N pontumunda bağlı . Fiyatı 40.000 Euro pazarlık yapılmaz.
|
|
|